Instalatii frigorifice

 

 

Infiintata in 1990, S.C. Cryogenica S.R.L. va sta la dispozitie cu instalatii frigorifice la cheie functionand cu freoni ecologici si adaptate nevoilor clientilor din domeniul frigului alimentar (industrial, comercial).

Se asigura cu promptitudine si la un inalt nivel calitativ, cu respectarea Regulamentelor europene privind protectia stratului de ozon [(CE)1005/2009] si al prevenirii incalzirii globale [(CE)/517/2014], executia urmatoarelor operatii in regim permanent (24/7): livrare echipamente, montaj, P.I.F. interventii-service in garantie si post-garantie.

 

K_BS6_IW_3C_R_S_0

In functie de necesarul de frig si de orientarea clientilor nostri, sistemele noastre frigorifice sunt echipate cu compresoare semiermetice (BITZER, COPELAND, etc.) sau ermetice (L’Unite, Danfoss, etc.)

 

Untitled-1

condensatoare-frigorifice3

Frigul ajunge la produsele alimentare prin actiunea vaporizatoarelor (KÜBA, Güntner, etc.) care, in functie de mediu, se pot oferta cu tratamente speciale menite sa asigure o mare rezistenta fata de actiunea agentilor corozivi, marind astfel considerabil durata de viata a instalatiilor noastre.

 

Untitled-1

1

Sistemul Kagrotronic BAR 11, unic in felul sau, conduce procesele din instalatiile noastre, indiferent de capacitatea acestora, asigurand decongelarea dupa necesitati a vaporizatoarelor, atat ca moment al initierii cat si a frecventei si duratei decongelarilor. Acest sistem genereaza economii energetice de peste 20% fata de sistemele obisnuite. Pe de alta parte scad drastic pierderile de produs prin uscare, in special in domeniul temperaturilor pozitive, aceasta reprezentand un avantaj financiar important pentru furnizorii de produse alimentare refrigerate (proaspete).