FRIG INDUSTRIAL PENTRU S.C. AVICOLA CALARASI S.A.

1

Sistemele frigorifice realizate la Abatorul de Pasari din Calarasi reprezinta apogeul activitatii noastre de pana acum.

De la sediul nostru din Bucuresti accesam oricand unitatile centrale de comanda si control ale instalatiilor frigorifice executate, putand obtine in timp real informatii detaliate privind starea sistemelor si eventualele avarii ce pot apare. Echipele noastre de interventie-service se deplaseaza astfel la obiectiv in cunostinta de cauza si dotate cu cele necesare unei interventii date.

 

Criogenica3

Fiecare sistem frigorific are propriul sau condensator “dirijat” in doua, respectiv 3 circuite separate, asigurandu-se astfel presiunea necesara de lucru si in perioada sezonului rece.

Criogenica3

 

Sistemul de refrigerare si de aer conditionat (stanga) deserveste centralizat noua spatii conditionate/racite. Instalatia numara 3 bucati compresoare elicoidale BITZER HSK 7471-90 si 1 bucata HSK 5361-40, acesta din urma asistat de un invertor de frecventa, permitandu-se un control continuu al presiunii de vaporizare, mentinuta astfel la un nivel constant in cele 28 de vaporizatoare KÜBA, inregistrandu-se prin urmare un consum energetic minim.

Sistemul de congelare (dreapta) deserveste centralizat 3 tunele de congelare si un depozit de produse congelate. Se pot observa cele 6 bucati compresoare elicoidale BITZER HSN 7471-75 si 1 bucata HSN 6451-40 (acesta din urma asistat de un invertor de frecventa cu aceleasi efecte ca si cele de la sistemul de refrigerare) din componenta instalatiei de congelare. Cele 7 compresoare asigura frigul necesar congelarii (-18 °C in nucleu) a cate cca. 4,5… 5 tone pui/5 ore in fiecare din cele 3 tunele de congelare, precum si mentinerea unei temperaturi cumprinse intre -18 °C… -21 °C in depozitul de congelate.

Criogenica3

 

Se pot observa 6 din cele 12 dispozitive BAR 11, care au permis indeplinirea uneia dintre cele mai importante promisiuni ale noastre facute beneficiarului in cursul negocierii/contractarii executiei lucrarii: pierderi minime de produs prin uscare in faza de preracire/zvantare pui. In fapt, cantaririle in mod repetat in zile diferite si la ore diferite in perioada iulie-august 2003 au depasit asteptarile:  !!!PIERDERI PRODUS PRIN USCARE = 0!!!

Comentariile au fost dezactivate